Een swingende avond vol licht met ‘The New York Gospel Singers Show’

29 november 2013 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Troyson James en zijn Gospel Singers brengen een unieke show voor jong en oud en nemen u mee naar de straten van New York. Je wordt regelrecht in je hart geraakt door hun fantastische stemmen. Vanuit hun ziel brengen ze prachtige songs als ‘Oh Happy Day’ en ‘Amazing Grace’ ten gehore. Troyson James staat met ‘The New York Gospel Singers Show’ op vrijdag 20 december om 20.30 uur in de kleine zaal van De Meerse.

The New York Gospel Singers timmeren in Nederland al enige tijd aan de weg. Zo verschenen ze onder andere in programma’s als ‘X-Factor’, ‘The Voice of Holland’ en ‘Korenslag’. Daarnaast hebben veel van de zangers meegewerkt aan succesvolle musicalproducties als ‘Aida’ en ‘The Lion King’. Met hun tomeloze energie, humor en opwindende gospelklanken staat deze show garant voor een sfeervol programma vol gospel- en popsongs en soulklassiekers, die met hart en ziel worden gezongen.

Na succesvolle samenwerkingen met onder andere Angela Groothuizen, Berget Lewis, René Froger, Karin Bloemen en Ali B, komt Troyson James samen met zijn Gospel Singers naar de theaters met een wervelende theatertour. In dit theaterconcert brengen de Singers meer dan alleen maar covers van pop-, soul- en gospelklassiekers. Het zijn prachtige spirituele nummers over het leven. Muziek om mensen te bemoedigen dat het leven niet alleen maar bestaat uit de nare dingen waar de kranten mee gevuld zijn. Troyson James wil middels zijn muziek laten zien dat er nog goedheid bestaat in de wereld. The New York Gospel Singers zouden wel eens de ultieme remedie kunnen zijn tegen de kille decemberdip.

Troyson James groeide op met ambities in de muziekwereld. Geïnspireerd door zijn grote voorbeelden Michael Jackson, Kirk Franklin, The Winans en Fred Hammond, had hij al snel succes en trad op in onder andere de Heineken Music Hall en Paradiso. Na zijn studie aan het Conservatorium van Amsterdam was hij vooral werkzaam als Musical Director van een aantal grote namen in de muziekwereld. Met ‘The New York Gospel Singers Show’ komt voor hem een droom uit.

De Meerse kleine zaal

Vrijdag 20 december - 20.30 uur

www.demeerse.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie