Kagia kan nog beter

30 november 2013 om 00:00 Nieuws

LISSERBROEK - Jerry Ubink vond niet dat Kagia een goede wedstrijd had gespeeld tegen Koudekerk. "Het was geen beste wedstrijd maar we hebben wel terecht gewonnen. Bij rust stond het 3-0, daar is het ook bij gebleven. De tweede helft zat weinig in, ik vond het gezapig. Voor rust en zeker na rust hadden we verder uit kunnen lopen. Positief vind ik wel dat we de nul hebben gehouden.

De opening was voor Koudekerk en de grootste kans was ook voor de gasten. Sander Goudriaan stond goed opgesteld bij een situatie in het vijfmetergebied en daarna namen wij het initiatief over. Na een kwartier kwam Pascal Timmermans goed op. Toen hij het strafschopgebied in ging werd hij neergehaald. Rutger Goudriaan benutte de strafschop: 1-0. In de 24e minuut kopte Ben van der Lans de 2-0 binnen na een vrije trap van Ramon Sluymer. In de 39e minuut scoorde Rutger Goudriaan bij de tweede paal 3-0 na een corner van Vincent van der Kamp.

Zoals ik al zei hadden we verder uit kunnen lopen. Na rust speelde Koudekerk meer naar voren en het werd rommeliger. Wij hadden veel meer gebruik moeten maken van het middenveld, dan hadden we deze wedstrijd het verschil groter kunnen maken. Maar we zijn op de goede weg. Nog twee duels voor de winterstop, eerst Oegstgeest en daarna naar concurrent SEV. Het zou mooi zijn als we de volle zes punten pakken."