Overtuiging ontbreekt bij VVC

30 november 2013 om 00:00 Nieuws

NIEUW-VENNEP - Het lek is nog niet boven bij VVC moest Rory Roubos tot zijn grote spijt constateren. "Met het oog op de situatie waarin we verkeren startten we heel compact. Het stond goed en we gaven niets weg tegen de nummer twee van de ranglijst. Aan de andere kant creëerden we zelf ook heel weinig. Vlak voor rust ging het alsnog fout. Een breedtepass werd onderschept en HFC strafte onze fout af: 0-1. Meteen na de goal was het rust.

Ik heb in de kleedkamer gezegd dat het goed stond en dat we ongelukkig op achterstand waren gekomen. Dat kan gebeuren en we moesten onszelf daardoor niet laten ontmoedigen. We pakten het ook na rust goed op maar na een kwartier profiteerde HFC opnieuw van een fout. Na die 0-2 gingen we va banque spelen. Met een mazzeltje slaagde Pieter van Staveren erin de 1-2 te scoren.

We hebben keihard gewerkt maar de echte overtuiging ontbrak. De openingen waren er wel maar de passes waren of te hard of achter de man of we maakten de verkeerde keuzes. Om uit deze dip te komen hebben we maar een medicijn nodig: een lekkere overwinning. Positief punt, naast de getoonde inzet, vind ik het goede debuut van A-junior Donovan Spies."

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie