Volop Kerst bij GroenRijk

2 december 2013 om 00:00 Nieuws

NIEUW-VENNEP/ZWANENBURG - December is weer een gezellige maand bij GroenRijk. Deze laatste maand van het jaar geeft altijd weer een aparte sfeer zo tijdens de donkere dagen voor kerst. Bij GroenRijk zijn zij er helemaal klaar voor. Ook met de kerstbomen is tuincentrum er in geslaagd om een goed assortiment neer te zetten.

Dit jaar hebben zij weer grote Nordman kerstbomen en uiteraard ook de traditionele kerstboom zoals de blauwsparren volop op voorraad. Uniek bij GroenRijk is de kerstbomendrive. Klanten kunnen de kerstboom uitzoeken en deze wordt vakkundig voor hen verpakt. En lukt het de klant niet om de boom zelf te vervoeren, geen probleem, GroenRijk bezorgd de gekochte boom gratis thuis.

Tevens zijn er extra koopavonden op vrijdag 6 en 13 december tot 21.00 uur.

Bij GroenRijk Nieuw-Vennep kunnen de kinderen op zaterdag 7 december gratis speculaaspop versieren (12 - 16 uur).

Op woensdag 18 december verzorgt GroenRijk Zwanenburg vanaf 19.30 uur een workshop waarin men begeleid wordt in het maken van een prachtig tafelstuk met verlichting. Deze workshop kost € 20 incl. alle materialen u hoeft alleen een kniptangetje mee te nemen. Opgeven kan door een mail te sturen naar danielle@zwanenburg.groenrijk.nl. Vrijdag 20 december vindt jaarlijkse overdekte kerstmarkt weer plaats bij GroenRijk Zwanenburg met dit jaar nog meer kramen, winkeliers en verenigingen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie