Verlies Lotus tegen koploper Baarn

2 december 2013 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - De handbaldames van Lotus hebben afgelopen weekend met 21-12 van koploper Baarn verloren. Was er eerder dit jaar op het veld nog winst, in de zaal verliep het duel anders voor de Hoofddorpers.

De eerste twintig minuten van de uitwedstrijd stond Lotus nog goed te verdedigen. Aanvallend ging het echter minder goed, niks lukte. Toch liep stand gelijk op: 5-5. In de laatste tien minuten van de eerste helft zakte de verdediging van Lotus een beetje in. De Hoofddorpse dames kwamen ook niet aan scoren toe, rust 10-5 in het voordeel van Baarn.

Melaine Knol wist aan het begin van de tweede twee penalty's te benutten en zo kwam Lotus weer ietsjes dichterbij. Het leek zo een goed begin van de tweede helft. Jammer genoeg zette dit niet door en kreeg Lotus weer een aantal doelpunten van Baarn om de oren. Zo werd de stand ineens 15-7. Vervolgens wist Lotus nog wel een aantal keren te scoren, maar dat was niet genoeg. Baarn liep uit naar 16-11. Door een wat rommelig einde werd de wedstrijd uiteindelijk eenvoudig door Baarn gewonnen met 21-12.