Stephanie Francke Quartet bij Meer Jazz Café

2 december 2013 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Zondag 8 december is er weer een gratis toegankelijke concert in het Meer Jazz Café. Deze keer wordt dat in hotel-restaurant 'De Beurs', Kruisweg 1007 in Hoofddorp gehouden en staat Stephanie Francke met haar Quartet op het podium.

Saxofoniste Stephanie Francke behaalde in juni 2012 haar bachelor aan het conservatorium van Rotterdam. Hetzelfde jaar waarin ze de eerste- en publieksprijs van de Erasmus Jazzprijs won. Het kwartet van Stephanie Francke speelt de muziek die zij componeert en bestaat verder uit Koen Schalkwijk - piano, Thomas Pol - contrabas, Niek de Bruijn - drums.

Met haar kwartet gaf ze onder meer concerten op het International Jazz Festival Middelburg, Jazz in Duketown, LantarenVenster en het North Sea Jazz Festival 2013. In juni 2013 was ze uitgenodigd om een showcase te doen tijdens de Jazzdag in Rotterdam en stond ze in de finale van de European Jazz Competition. Ook met de Codarts bigband onder leiding van Ilja Reijngoud, speelde Stephanie een aantal keer op het North Sea Jazz festival. In 2012 had ze de eer om me te spelen als gastsolist.

Al met al reden genoeg om zondagmiddag 8 december, van 15.30 tot 18.30 uur naar het Meer Jazz café in hotel-restaurant ‘De Beurs’ te komen. Het entree is zoals altijd gratis.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie