Eerste X-Mas Light Up

4 december 2013 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Jarenlang schenkt gemeente Haarlemmermeer een kerstboom aan haar inwoners. Neerzetten, lichtjes er in en klaar! "Deze grote boom verdient meer aandacht", vindt Freddy Scheffer van Winterland. "Maar dat vinden de mensen van het Cultuurgebouw ook!"

Daarom is dit jaar besloten om deze boom eens meer aandacht te geven. "Onder het mom van X-Mas Light Up moet het een jaarlijks terugkerend event worden", gaat Scheffer verder. "Een spontane actie heeft er toe geleid dat op 7 december rond 17 uur de kerstboom ontstoken zal worden. Dit gebeurt bij Winterland op het Raadhuisplein.

Engeltjes zullen vanuit het cultuurgebouw spelend op viool door Winterland trekken. Een 'opper' engel zal al spelend de top van de 12 meter hoge kerstboom bereiken, waarna samen met de dj's van Duycker een gezamenlijk 'Rocking X-Mas' zal ontstaan. Dit alles tegelijk met het oplichten van de kerstboom."

Als de lichtjes eenmaal branden is er voor iedereen gratis chocolademelk, dat verzorgd wordt door 'Master' Winterland Hoofddorp.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie