Laatste kans inschrijven JeugdSportPas blok 3

6 december 2013 om 00:00 Nieuws

HAARLEMMERMEER - De JeugdSportPas is een initiatief van Sportservice Haarlemmermeer in samenwerking met een groot aantal sportverenigingen, sportorganisaties en basisscholen in de Haarlemmermeer. Veel verenigingen stellen hun kader en accommodatie beschikbaar en verzorgen sportieve kennismakingen.

Blok drie van de JeugdSportPas start in januari 2014. Er worden weer allerlei leuke kennismakingen aangeboden, zoals: skiën, synchroonzwemmen, waterpolo, basketbal, hockey, en nog veel meer.

In vier lessen van 1 uur krijgen de kinderen alle basisvaardigheden aangeleerd van de sport waarvoor zij zich hebben ingeschreven. De kinderen kunnen zo, zonder lid te worden van een vereniging, met heel veel verschillende sporten kennismaken.

Op zondag 15 december 2013 sluit de inschrijving voor het derde blok. Zorg dus dat uw kind vóór deze datum staat ingeschreven voor de sport van zijn / haar keuze. Inschrijven kan via de website van Sportservice Haarlemmermeer: www.sportservicehaarlemmermeer.nl Op de website is alle informatie terug te vinden over de JeugdSportPas.

Kinderen die zich willen inschrijven, maar niet over internet beschikken, kunnen contact opnemen met Sportservice Haarlemmermeer, 023-5575937 en vragen naar Ellen van Trigt.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie