Getsewoud opnieuw decor kerstwandeling

6 december 2013 om 00:00 Nieuws

NIEUW-VENNEP - CrossPoint organiseert voor zaterdag 14 december voor de derde keer een kerstwandeling in Getsewoud, dit keer in de wijk zuid. Het thema “Kerst; een cadeau” wordt prachtig verbeeld door acteurs in traditionele kostuums. Ook dit jaar ontbreekt de kerststal niet.

Bijna tweeduizend kerstlichtjes langs de hele route vormen het decor waartegen de scènes uit het kerstverhaal levensecht worden uitgebeeld. Zo is er weer de engel die het goede nieuws aan de herders brengt en ook de stal met het kindje Jezus ontbreekt niet. Kinderkoor Joy werkt eveneens mee aan de kerstwandeling, daarnaast is er ook een tienerdansgroep te zien. Tijdens de route wacht de wandelaars een verrassing en aan het einde van de route is iedereen welkom in de herberg in het Zomerpark voor een warm drankje en om na te genieten en na te praten terwijl de band live kerstmuziek speelt.

Starten kan tussen 18 en 19 uur bij de hoek ‘Laan van Gildestein – Zomerpark’. Vanwege de beperkte parkeermogelijkheden, wordt bezoekers verzocht zoveel mogelijk lopend of met de fiets te komen. De wandeling, die ongeveer een uur duurt, is gratis.

Taco Koster is dominee in Getsewoud en hij is enthousiast over deze wandeling. "Het is gaaf om zo veel mensen te zien die in Getsewoud in beweging komen. Het is een feest van ontmoeting en gezelligheid. En ook, je staat zo maar even stil bij de betekenis van kerst en de zin van het leven. Wat wil je nog meer?"

CrossPoint is tien jaar geleden ontstaan en wil kerk zijn op een moderne manier voor de bewoners van de wijk Getsewoud. Elke week is er op zondagmorgen een samenkomst in De Breedenborgh en ook op kerstochtend viert CrossPoint een feestelijke samenkomst (10 uur in De Breedenborgh). Voor meer informatie: www.crosspointgetsewoud.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie