De waarheid tegenover de leugen met LOS Muziektheater

6 december 2013 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Je bent FCKD als je graag een gezin wilt, maar je hebt geen partner. Je bent FCKD als je altijd eerlijk wil zijn, maar je wordt gedwongen te liegen. Je bent FCKD als je smoorverliefd bent op een getrouwde man. Je bent FCKD als je grote broer voor de rest van z'n leven twee jaar oud blijft. 'FCKD', het tweede programma van Femke, Charlotte, Kim en Dookje heeft als uitgangspunt de waarheid versus de leugen. Vier losse verhalen lopen kriskras door elkaar, maar komen uiteindelijk op hilarische wijze samen. LOS staat garant voor een humoristische en muzikale avond voor zowel mannen als vrouwen. Want je bent pas echt FCKD als je 'FCKD' mist. LOS Muziektheater is met 'FCKD' te zien op 20 december in Het Oude Raadhuis, aanvang: 20.30 uur.

LOS bestaat uit vier eigenzinnige meiden met een hoge dosis zelfspot. In 2010 debuteerden ze met hun eerste avondvullende voorstelling 'Lijf On Stage' en werd de groep door VARA HumorTV uitgeroepen tot Meest Veelbelovend Talent. Begin 2010 maken de vier onder leiding van regisseurs Joop van der Linden en Jan van Eijndthoven hun eerste avondvullende voorstelling 'Lijf On Stage'. Deze voorstelling werd vervolgens ruim twee jaar lang door heel Nederland gespeeld. Hun tweede voorstelling 'FCKD is geregisseerd door Rien Kroon en Silvester Zwaneveld.  

LOS Muziektheater is in 2006 opgericht door Charlotte Waardenburg (1985), Dookje van Dieren (1981), Femke Vernij (1987) en Kim de Fuijk (1984). De vier studeerden aan de opleiding muziektheater van het ArtEZ conservatorium te Arnhem. Al tijdens hun studie staan ze met z'n vieren veelvuldig op de planken op de meest uiteenlopende gelegenheden. In 2009 stond LOS in de halve finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival en de finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival.

Het Oude Raadhuis

Vrijdag 20 december - 20.30 uur

www.demeerse.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie