Verlies voor SVOW in derby

8 december 2013 om 00:00 Nieuws

WETERINGBRUG - Na de tik thuis tegen Leiden had André Markus weer helemaal niets aan te merken op de werklust van zijn team. "Alleen het resultaat is weer teleurstellend. Jan Joost Oudshoorn schoot de winnende goal voor DOSR onhoudbaar achter zijn eigen doelman

Martijn Straver. Gelukkig heeft Richard Lamers maar een wedstrijd schorsing gekregen voor zijn gemakkelijk gegeven rode kaart tegen Leiden.

De wedstrijd was niet hoogstaand, er was wel volop spanning. DOSR probeerde over het hele veld een tegen een te spelen. Wij hebben niet veel kansen weggegeven, aan de andere kant hebben we ook niet veel kunnen creëren. Toch kwamen we na een halfuur op voorsprong. Maarten van der Meer onderschepte een te korte terugspeelbal en hij maakte het zelf uitstekend af: 0-1.

We begonnen goed aan de tweede helft, de eerste tien minuten verliepen in mijn ogen zelfs perfect. Daarna verloren we toch een beetje de grip op de wedstrijd. Bij de gelijkmaker blesseerde Pascal van der Meer zich waarna zijn tegenstander vrij spel had: 1-1. DOSR geloofde er weer helemaal in en bij SVOW liepen een paar spelers die niet honderd procent fit waren. De 2-1 viel zoals gezegd heel ongelukkig. Volgende week de laatste wedstrijd van 2013 tegen Leidsche Boys, dan gaan we stunten."