Aangepaste overwinning DSOV

8 december 2013 om 00:00 Nieuws

VIJFHUIZEN - Halverwege stond RCH-DSOV nog 0-0, René Anneese wist dat het abominabele hoofdveld van RCH daar voor een belangrijk deel debet aan was. "Ooit stond het hoofdveld van RCH te boek als een van de beste velden in de regio. Vele beslissingswedstrijden werden daarom ook in Heemstede gespeeld. Vandaag de dag is het een draak van een veld. Hoog gras, hobbelig met kuilen en vettig. Voor een voetballende ploeg als DSOV een drama.

In de eerste helft gebeurde het dat een bal keurig werd teruggelegd vanaf de achterlijn maar er viel niet te anticiperen op de capriolen die de bal op het belabberde veld zou maken. In het slechtste geval ging de bal helemaal de andere kant op. Omdat het halverwege nog 0-0 stond zijn we na rust maar met vier spitsen gaan spelen en we hebben meer de lange bal gehanteerd.

RCH liet zich lekker op eigen helft terugzakken. Met vier spitsen en twee of soms drie middenvelders was elke afvallende bal voor DSOV. We kwamen op 0-1 uit zo'n moment met Robert Mooij. Rick Gladon schoot bij de 0-2 een vrije trap van ruim twintig meter stijf in de kruising en ook de 0-3 was van Rick Gladon. Na rust heeft onze keeper niet een bal op zijn goal gehad."

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie