Penaltypech Pancratius

8 december 2013 om 00:00 Nieuws

BADHOEVEDORP - Ton Pronk vond het zwaar tegen de verhouding in dat Stormvogels met de drie punten van het veld mocht stappen. "De wedstrijd was in de eerste helft redelijk in evenwicht maar dankzij een goede goal van Sander Aznar Martinez konden wij een 0-1 voorsprong meenemen de rust in.

Na een uur spelen dekten wij niet goed over onze linker kant en na de voorzet werd de bal bij de eerste paal binnengewurmd. Vooral in het laatste kwartier werd het een heel open wedstrijd met kansen voor beide teams. Tony Schreurs, Anouar Boussata en Menno Schelling waren namens Pancratius dicht bij een doelpunt.

Na een prima steekbal van Ralf Fenne op Anouar Boussata hadden wij recht op een strafschop. Die werd niet gegeven. Het was daarom wel heel erg zuur toen Stormvogels even later in de 86e minuut wel een strafschop kreeg. Sander Aznar Martinez ging goed een duel aan en hij speelde de bal. Zijn tegenstander maakte een hoop kabaal en ging naar de grond. Dat is zijn goed recht en de scheidsrechter liet zich foppen.

Dit is een heel zure nederlaag. Volgende week komt koploper JOS/Watergraafsmeer naar Badhoevedorp. Als wij met dezelfde inzet en strijd spelen als vandaag tegen Stormvogels dan wil ik het nog wel eens zien."