Matig UNO boekt goed resultaat

8 december 2013 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Rik Verhage was heel reëel in zijn commentaar. "RKAV heeft zichzelf echt tekort gedaan vandaag. Thomas Greveling heeft als een leeuw staan keepen maar het liefst heb ik niet dat mijn doelman de uitblinker is. Vooral voor rust speelden we niet goed. We durfden niet het middenveld in te spelen en ook verdedigend stond het niet goed. Ik was al schor maar ik had na afloop helemaal geen stem meer over van het coachen langs de lijn.

Vlak voor rust kreeg een speler van RKAV geel. Hij was het daar niet mee eens en dat zei hij bovendien op een heel vervelende manier. Dat betekende rood en dus speelden wij na rust met elf tegen tien. Na rust speelde Sander van der Maden in de achterhoede en Mitchel Duijzer schoof door naar het middenveld.

Sander van der Maden gaf de pass waaruit Thies Christjans de score opende. Vanaf dat moment ging UNO beter spelen. Na een combinatie door het centrum scoorde Thies Christjans ook de 0-2. Volgende week komt koploper KDO naar Hoofddorp. Dan kunnen we vol aan de bak."

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie