Demodag SV Pax met vier voorstellingen

9 december 2013 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - “Herinnert u zich deze nog?” Dat is de titel van de Demodag van SV Pax op zaterdag 14 december in het Spectrum in Hoofddorp. Door het groot aantal deelnemers kent de Demodag vier verschillende voorstellingen van gemiddeld anderhalf uur. In elke voorstelling zijn afwisselend nummers te zien van turnen, ritmisch gym en streetdance.

Het thema heeft de trainers en deelnemers geïnspireerd tot optredens als Mama Mia, Laurel en Hardy, The Jacksons, Super Mario, Telekids en van recentere datum: Gangnam Style. Naast de recreatieleden, maken ook de selecties hun opwachting. Zo is aan het eind van de tweede voorstelling de jeugdselectie van de dames te zien met een spectaculair vloernummer. En zetten de heren als afsluiting van de dag de zaal op z’n kop met ‘the battle of the sexes’. Paxtoppers Casimir Schmidt, Meerkampfinalist van het WK-turnen van afgelopen september in Antwerpen en zilveren medaillewinnares op balk van het European Youth Olympic Festival (EYOF) in Utrecht, Eythora Thorsdottir, doen ook mee met de Demodag.

De voorstellingen beginnen om 9, 11.25, 13.55 en 16.20 uur. In elke voorstelling is een loterij met als hoofdprijs een jaar lang gratis lidmaatschap van SV Pax. Toegangskaarten zijn in de voorverkoop voor € 3,00 verkrijgbaar en kosten aan de deur van het Spectrum € 3,50.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie