Kerstinloop en levende kerststal in katholieke kerk

9 december 2013 om 00:00 Nieuws

NIEUW-VENNEP - De rooms-katholieke kerk O.L.V.Onbevlekt Ontvangen, de kerk aan de Sint Anthoniusstraat in Nieuw-Vennep, organiseert voor eerste kerstdag weer een kerstinloop. Er is een levende kerststal met Maria, Jozef en het kindje en zelfs levende schapen ontbreken niet.

De al jaren succesvolle kerstinloop staat vooral in het teken van “elkaar ontmoeten”. Deze mogelijkheid, om juist op eerste kerstdag – tussen lunch en kerstdiner – de kerstsfeer even buitenhuis te proeven, wordt door heel veel mensen gewaardeerd. Kinderen mogen kerststukjes maken, kleuren, knippen en plakken. Volwassenen kunnen zich aansluiten bij het gelegenheidskoor dat kerstliederen zingt.

Er is een stand met informatie over, onder andere, de verschillende koren en over activiteiten die de parochie verder organiseert. Bezoekers kunnen zich daar - onder het genot van warme chocolademelk of glühwein - door parochiebestuursleden laten informeren. De kerk is op 25 december open van 13.30 tot 15.30 uur. De toegang is gratis, er staat wel een collectebus voor het geven van een vrijwillige bijdrage.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie