Event Center Fokker ontvangt cheque van Sinterklaas

9 december 2013 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Sinterklaas heeft op zijn verjaardag een bezoek gebracht aan Event Center Fokker. Zijn hulpje waren echter deze keer niet Zwarte Piet, maar twee Oranje Leeuwen. Erwin Baens (rayondirecteur MKB van ING Zuid Kennemerland) en Paul Rijkse (relatiemanager MKB van ING) brachten een verrassingsbezoek aan Event Center Fokker. De 'leeuwen' kwamen met een cheque onder hun arm ter waarde van 3.000 euro! Dit budget wordt eenmalig ter beschikking gesteld voor de ontwikkeling van marketing- en communicatiestrategie.

Als de echte MKB bank van Nederland brengt ING graag marktpartijen met elkaar in contact zodat die elkaar kunnen versterken. Fokker Event Center ondergaat een grote metamorfose van dansschool naar een breed event center waar met vijf verschillende zaalcombinaties groepen tot wel 700 personen terecht kunnen voor congressen, gala’s, banketten, feesten en partijen. Met dit steuntje in de rug van ING wordt Event Center Fokker de mogelijkheid geboden kennis en ervaring in te huren op het gebied van marketingstrategie en communicatie van een andere ING relatie, 100% BRAAM – Marketing Communications Media.

Mariska Fokker, marketingmanager en dochter van oprichter Hennie Fokker reageert verheugd: ”We hebben het afgelopen jaar zoveel vernieuwing doorgevoerd in ons event center, dat we vol vertrouwen het nieuwe jaar ingaan. En met de hulp van 100% BRAAM – Marketing Communications Media willen we de herpositionering van ons Event Center op een professionele manier uitdragen naar de markt. Deze geste van ING beschouwen we dan ook als een bevestiging van ING voor de koerswijziging die we vorig jaar hebben ingezet”.

Dat juist 100% BRAAM – Marketing Communications Media werd uitgenodigd is geen toeval. ING zocht een jonge maar toch ervaren partij uit haar eigen relatienetwerk op het gebied van marketing, media en communicatie die in staat is om met beperkte budgetten een maximaal rendement voor mkb-bedrijven te creëren maar wel met de professionaliteit van een groot bureau. 100% BRAAM is net als ING een typische toegevoegde waarde leverancier en kan snel en flexibel marketing advies en support leveren aan Event Center Fokker. De kennis en ervaring van Dick Braam alsmede zijn uitgebreide relatienetwerk vormen een solide basis voor een succesvolle samenwerking.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie