Ondernemersprijs van de gemeente Haarlemmermeer 2013

10 december 2013 om 00:00 Nieuws

HAARLEMMERMEER - Tijdens het MeerBusiness Kerstgala in het Steigenberger Airport Hotel worden vanavond, vrijdag 13 december, de winnaars van de Ondernemersprijs van de gemeente Haarlemmermeer 2013 bekendgemaakt.

De drie genomineerden van dit jaar in de categorie 0 tot 5 medewerkers zijn: JJ:GC Reclamebureau (Nieuw-Vennep), BSS Events (Hoofddorp), Bakker Gerard (Hoofddorp). In de categorie meer dan vijf medewerkers zijn de genomineerden: Bits Group (Hoofddorp), CTS Group (Nieuw-Vennep) en Logo´s & Letters (Nieuw-Vennep).

Adam Elzakalai (wethouder Economie, Sport en Cultuur gemeente Haarlemmermeer, tevens juryvoorzitter), Ard van Berkel (Manager Zakelijke Relaties Rabobank Regio Schiphol, Camiel Lokkerbol (partner JAN© Accountants & Belastingadviseurs), Anton van den Hoed (directeur AM Groep), Dick Hulsebosch (senior beleidsadviseur Kamer van Koophandel), Brigitte van der Erve (directeur Van der Erve Personeelsadvies) en Arthur van Dijk (voorzitter Transport en Logistiek Nederland) zijn de juryleden van dit jaar van de ondernemersprijs.

De organisatie van het KerstGala is achter de schermen al maandenlang bezig om het evenement in goede banen te leiden. Initiatiefnemers van deze Ondernemersprijs voor de gemeente Haarlemmermeer & Schiphol zijn: de gemeente Haarlemmermeer, Rabobank Regio Schiphol, JAN© Accountants & Belastingadviseurs, Steigenberger Airport hotel en MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie