Laatste kaarten voor 'Icarus de Musical' in Pier K

28 november 2013 om 00:00 Nieuws

HAARLEMMERMEER - Er zijn nog maar enkele kaarten beschikbaar voor 'Rebel met vleugels, het verhaal van Icarus'. Deze musical, met daarin de twee lokale musicaltalenten Larissa Weilenmann uit Hoofddorp en Iris Bakker uit Nieuw-Vennep is zaterdag en zondag te zien bij Pier K.

De musical is gebaseerd op het boek van Marcel Roijaards 'Rebel met vleugels, het verhaal van Icarus' en vormt het sluitstuk van het schooljaar van het Nederlands Musical Ensemble uit Den Haag. De leerlingen zijn allemaal talentvolle jongeren die zich graag (nog) verder willen bekwamen op het gebied van zang, dans en toneel en Larissa en Iris vormen daar geen uitzondering op.

Zij speelden vol enthousiasme hun rol en zij niet alleen. Alle leerlingen deden dat met als resultaat allemaal lovende kritieken. En juist die waren voor de vaders van Larissa en Iris aanleiding om alles in het werk te stellen met de musical 'het land in te gaan'. Dat lukte, en na Zoetermeer, Den Haag en Ridderkerk volgt zaterdag en zondag Nieuw-Vennep en Hoofddorp.

Zaterdag treedt de groep vanaf 20 uur op in Pier K aan het Harmonieplein in Nieuw Vennep, de dag daarna eindigt de tournee met een optreden in Pier K Hoofddorp aan het Raadhuisplein (vanaf 15.15 uur). Kaarten kosten 10 euro en zijn te bestellen via www.icarusdemusical.nl.

Icarus de Musical is geschikt vanaf 6 jaar.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie