Wethouder vindt kritiek raadslid Van der Helm 'holle verkiezingsretoriek'

11 december 2013 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Wethouder Steffe Bak van Openbare Ruimte is erg verbaasd over de kritiek die raadslid Anneke van der Helm van de CDVP op hem heeft gespuid. Hij deed de uitlatingen van het raadslid dinsdag af als 'holle verkiezingsretoriek'.

Van der Helm meldde eerder deze week dat wethouder Bak wel degelijk op de hoogte was van de problemen bij de oversteekplaatsen op de vernieuwde Kruisweg. Een en ander zou hem zijn gemeld tijdens een wijkschouw in Hoofddorp-Oost. Bak zei vorige week in de gemeenteraad dat hij niets van de problemen wist.

Volgens Steffe Bak is de kritiek van raadslid Van der Helm inhoudelijk onjuist. "Misschien was ze een beetje in de war, want die wijkschouw ging over Hoofddorp-Oost en niet over het centrum. De problemen zijn mij ook nooit gemeld."

Wethouder Bak, die zelf lijsttrekker is van het CDA, de partij waar Anneke van der Helm tot voor kort ook lid van was, denkt dat de aanval op hem met de aankomende verkiezingen te maken had. "Maar het lijkt me niet handig om nu zo'n grote pantalon aan te trekken."

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie