12 december 2013 om 00:00 Nieuws

Geachte Redactie,

Door omstandigheden veel te laat, maar wellicht heeft u nog een mogelijkheid om ons persbericht onder de aandacht te brengen.

Voor volgende week ontvangt u het persbericht over het KerstStraatTheater op zondag 22 december as. met de daarbij behorende artiesten.

Bij voorbaat dank!

Met vriendelijke groeten,

Sonja Olthuis

Centrummanager

06-17734375

Sonja Olthuis | sonja.olthuis@kpnmail.nl | 06-17734375 | KvK 52426483 | ING 1537968

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

(winkel)-centrummanagement | oprichting ondernemersfondsen | marketing | advies | mediation | organisatie | professionalisering ondernemersverenigingen

Disclaimer

Aan deze e-mail kunnen geen rechten worden ontleend. Iedere aansprakelijkheid, die voortvloeit uit de elektronische verzending van dit bericht en/of de bijlagen, wordt uitgesloten. De inhoud van dit e-mailbericht en eventuele bijlagen is/zijn uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Het gebruik van de informatie in dit bericht, de openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking daarvan aan derden door anderen dan geadresseerde(n) is strikt verboden. De ontvanger, die noch de geadresseerde noch de bevoegde is dit e-mailbericht namens de geadresseerde te ontvangen, wordt verzocht de afzender hierover direct te informeren en het bericht direct geheel te verwijderen.

________________________________

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

________________________________

PERSBERICHT

Fantastisch WinterStraatTheater in Hoofddorp Winkelstad

Hoofddorp Winkelstad wordt vanaf zondag 15 december echt helemaal WinterWinkelStad. Het begint al met de heropening van de vernieuwde Kruisweg op zaterdag 14 december en Winterland met ijsbaan zorgt natuurlijk al voor winterse sferen, maar zondag 15 december wordt door de ondernemers van Hoofddorp Winkelstad een WinterStraatTheater georganiseerd. Tal van prachtig uitgedoste of ludieke artiesten met zelfs omgetoverde paarden zullen het winkelend publiek verrassen! Artiesten met namen als Elfengefluister, Hemels, het levende witte Kerstboompje, Handlezeres Marisha, Colors Winter White, White Dreams, een heuse Winterkoning, Violetta en Dwarrel, de IJskoninginnen en de Zweefengel zorgen voor de juiste feestelijke stemming tijdens het winkelen. En dit is nog maar het begin, want voor zondag 22 december staat een vervolg geboekt: dan vindt een groot Straattheater plaats met tal van artiesten in Kerstsfeer. De optredens vinden alle dagen hoofdzakelijk plaatst tussen 12.00 en 16.30 uur.

Voor informatie over de artiesten kijkt u op: www.totaaltheater.nl

Hoofddorp Winkelstad is het bruisende hart van de Haarlemmermeer, waar winkelen, uitgaan, cultuur, wonen en werken uitstekend gecombineerd worden. 200% Hoofddorp Winkelstad staat voor het onderscheidende karakter van dit winkelcentrum: een prachtige mix van landelijke winkelketens en de “lokale helden”. Het Centrum is compact, compleet en het parkeren is ruim en voordelig, wat nog een belangrijk onderscheid is van omliggende winkelgebieden!

Voor informatie kunt u: mailen naar: info@hoofddorpwinkelstad.nl of bellen met het Centrummanagement via 06-17734375

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie