13 december 2013 om 00:00 Nieuws

Website voor gemeenteraadsverkiezingen online

Op 19 maart 2014 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Dan kiezen de inwoners van Haarlemmermeer hun nieuwe volksvertegenwoordigers. Voor alle informatie over deze verkiezingen heeft de gemeente de website www.haarlemmermeerkiest.nl gemaakt.

Deze website staat onder de redactionele verantwoordelijkheid van de Raadsgriffie en wordt gemaakt in samenwerking met MeerOmroep.

Op de website staat veel praktische informatie over het stemmen, zoals de locaties van stembureaus en over de stempas. Ook is er een kalender met alle activiteiten rondom de verkiezingen die door de gemeente, de politieke partijen of door andere organisaties worden georganiseerd. Zo kan iedereen in één opzicht zien wat er te al te doen is en wanneer bijvoorbeeld de kandidaten nog beschikbaar zijn voor bijeenkomsten of politiek cafés.

Vanaf half februari zijn via deze website ook de digitale stemhulpen KiesKompas en StemWijzer bereikbaar. Met de stemhulpen kunnen inwoners een duidelijk beeld krijgen van de standpunten van de politieke partijen en beoordelen aan wie zij hun stem willen geven.

De website is rechtstreeks te benaderen via www.haarlemmermeerkiest.nl of via de website van de gemeente www.haarlemmermeer.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie