Hoofddorp Winkelstad volop in Kerstsfeer

13 december 2013 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Het centrum van Hoofddorp staat op zondag 22 december bol van tal van mooie, ludieke, verrassende kerst optredens door verschillende artiesten. Op het plein voor de Hema bieden de ondernemers van Hoofddorp Winkelstad een gratis workshop Ledlichtbeestjes voor in de kerstboom aan. Kunstenaars van Pier K hebben de kunstzinnige workshop speciaal voor het winkelcentrum ontwikkeld. De ervaring leert inmiddels dat grote en kleine bezoekers de gratis workshops enorm waarderen.

Ook de optredens zijn zeer verrassend en de moeite waard. De volgende artiesten staan op het programma: Santa op de Arreslee, het Levende Kerstboompje, Jonglerende Kerstman, de prachtig zingende Kerstboom, Magic Santa, Jottjol, Join the Parade, 't Kerstmannen Fietsorkest, het mobiele Naaiatelier in Kerstsfeer, Rolling X-mas Amazones, Lamovimento.

Kortom, een X-mas Shopping Experience. En na het winkelen is er voldoende gelegenheid om na te genieten op Winterland met volop hapjes en drankjes en alle gelegenheid om even te schaatsen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie