Winkelcentrum De Symfonie laat haar hart spreken

13 december 2013 om 00:00 Nieuws

NIEUW-VENNEP - Winkelcentrum De Symfonie laat hart spreken in de decembermaand. Bezoekers kunnen tot 31 december een hartenwens kenbaar maken via de speciale hartenkaarten. Een aantal van deze wensen laat winkelcentrum De Symfonie in vervulling gaan.

Hartenwensactie winkelcentrum De Symfonie

In de maand december kunnen bezoekers hun hartenwens kenbaar maken in winkelcentrum De Symfonie. Hiervoor is een gigantische brievenbus in de vorm van een hart in het winkelcentrum geplaatst. De flyers zijn verkrijgbaar bij de winkeliers. Inleveren kan tot 31 december a.s. Op zaterdag 11 januari wordt bekend gemaakt welke wensen in vervulling gaan.

Kerstparade en sfeervolle muziek

Op zaterdag 21 december zorgt een Kerstparade met prachtige figuren voor een sfeervolle dag in winkelcentrum De Symfonie. Een Levende Kerstboom, twee Kerstballen en een Tafeldame delen onder begeleiding van een muzikant heerlijke bonbons uit aan het winkelende publiek. Kerstkoor AndanA zorgt voor een sfeervol optreden.

Kerstshoppen

Winkelcentrum De Symfonie heeft voor al uw kerstinkopen een aantal bijzondere openingstijden. Zondag 22 december is een extra koopzondag van 12.00 tot 17.00 uur. Ook tijdens de koopzondag zorgt kerstkoor AndanA voor een gezellige kerstsfeer. Graag tot dan!

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie