Nederlaag rouwend SCW

14 december 2013 om 00:00 Nieuws

RIJSENHOUT - Tegen een sterk spelend VVA/Spartaan was SCW niet opgewassen na een week waarin de vader van Jeff de Vilder overleed, vertelde Stefan Homan. "De vader van Jeff was al een tijd ziek, afgelopen week is hij overleden. Omdat veel van de jongens vrienden van elkaar zijn, hebben we deze week met elkaar gesproken over het verdriet. Jeff speelde vandaag wel mee en hij heeft zijn stinkende best gedaan, net als iedereen. Maar de normale scherpte was er begrijpelijkerwijs niet.

Halverwege stond het 2-1 maar het had ook 4-1 of 5-1 of toch zelfs 2-2 kunnen zijn. In de twintigste minuut werd het 1-0, een minuut later kopte Niels de Jong uit een vrije trap van Niek den Breejen de gelijkmaker binnen. Vlak voor rust werd het 2-1.

In de rust heb ik geprobeerd de jongens op te peppen weer op zoek te gaan naar de vorm van de afgelopen weken. Het ging inderdaad beter en na een voorzet van Nick Appelman kopte Jeff Kaslander knap raak. We kregen toch even een boost en de jongens deden er nog een stapje bij. Maar, zoals gezegd, VVA/Spartaan heeft een sterke ploeg en toen het in de 80e minuut 3-2 werd, was de wedstrijd gespeeld."