UNO verkoopt zijn huid duur

15 december 2013 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Rik Verhage was trots op de strijd die zijn jongens hadden geleverd tegen koploper KDO. "De jongens hebben met een keiharde inzet gespeeld, eigenlijk zoals ik het iedere wedstrijd zou willen zien. Na een goede aanval kwamen we ook op voorsprong. Niels Lap speelde Thies Christjans aan: 1-0. We bleven goed voetballen maar we hadden pech dat we een onterechte strafschop tegen kregen. Overigens floot de scheidsrechter een prima partij en de beide assistent scheidsrechters vlagden eerlijk.

Na de benutte strafschop werd het vlak voor rust 1-2 door een te korte terugspeelbal van Jorn Franse. Ook de 1-3 was het gevolg van een te zachte terugspeelbal, ditmaal van Robbin van Schalkwijk. Na de 1-3 was er een fase waarin KDO sterker was dan UNO maar uit een vrije trap schoot Jordy de Gier schitterend de 2-3 binnen.

In de slotfase kreeg KDO een indirecte vrije trap tegen omdat de keeper de bal te lang vasthield. Het schot van Mitchel Duijzer ging rakelings over. Ik vind dat we meer hadden verdiend. Als we de tweede seizoenshelft elke week met deze inzet spelen dan zie ik de toekomst heel positief tegemoet.'

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie