16 december 2013 om 00:00 Nieuws

P E R S I N F O R M A T I E

Haarlemmermeer, 15 december 2013

CTS Group en Bakker Gerard winnaars Ondernemersprijs gemeente Haarlemmermeer

CTS Group uit Nieuw-Vennep (categorie 5+ medewerkers) en Bakker Gerard uit Hoofddorp (categorie 0-5 medewerkers) zijn de winnaars geworden van de Ondernemersprijs gemeente Haarlemmermeer 2013. Dat maakte Adam Elzakalai, wethouder Economische Zaken en juryvoorzitter, bekend tijdens het jaarlijkse MeerBusiness Ondernemers KerstGala in het Steigenberger Airport hotel te Schiphol-Oost.

Voor de Ondernemersprijs waren dit jaar twee categorieën. De drie genomineerden die in de grande finale van dit jaar stonden, waren in de categorie 0 tot 5 medewerkers:

JJ:GC Reclamebureau (Nieuw-Vennep), BSS Events (Hoofddorp) en Bakker Gerard (Hoofddorp). In de categorie meer dan vijf medewerkers waren de genomineerden:

Logo´s & Letters (Nieuw-Vennep), Bits Group (Hoofddorp) en de CTS Group (Nieuw-Vennep).

Volgens juryvoorzitter Elzakalai staken beide winnaars eruit vanwege de heldere visie, innovatieve personeelsbeleid, maatschappelijk verantwoord ondernemen, financiële situatie, durf, daadkracht en doorzettingsvermogen. Wethouder Arthur Van Dijk en Burgemeester Theo Weterings hadden de eer om de Grote Oorkonden, de NetMeer Christal-glazen bokalen, champagne en de Steigenberger-VIP weekendjes weg aan de winnaars te overhandigen.

De juryleden van dit jaar waren: Adam Elzakalai (wethouder Economie, Sport en Cultuur gemeente Haarlemmermeer, tevens juryvoorzitter), Ard van Berkel, Manager Zakelijke Relaties Rabobank Regio Schiphol), Camiel Lokkerbol, partner bij JAN© Accountants & Belastingadviseurs), Anton van den Hoed (directeur AM Groep), Dick Hulsebosch (beleidsadviseur Kamer van Koophandel), Brigitte van der Erve (directeur Van der Erve Personeelsadvies) en Arthur van Dijk (voorzitter Transport en Logistiek Nederland).

Bij de uitreiking waren 330 directieleden en relaties van MeerBusiness aanwezig. Zij genoten van het avondvullend programma, bestaande uit een netwerkborrel met een optreden van Jos van Beest aan de piano, gevolgd door een copieus sterrendiner. Het geheel stond onder aanvoering van Anne-Miek Dicker, Event Manager bij het Steigenberger Airport Hotel. De muzikale omlijsting van in handen van Marielle Koeman & Jos van Beest trio. Uiteindelijk gingen de voetjes van de vloer onder leiding van de bekende DJ Bas Dortmundt. Daarna volgde de traditionele Afterparty in de Sports & Media bar van het hotel. Het was nog lang onrustig in het Steigenberger hotel op Schiphol-Oost.

__________________________________________

Noot voor de redactie:

MeerBusiness

René Jansen

Schweitzerstraat 130, 2131 RJ Hoofddorp

T: 023-5556800, E: info@meerbusiness.nl

www.meerbusiness.nl

________________________________

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

________________________________

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie