16 december 2013 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Kerstavond, dinsdag 24 december, begint in de Marktpleinkerk traditioneel met het Kinderkerstfeest om 19 uur. Tijdens deze dienst worden er verhalen verteld, gezongen en een lampionoptocht gehouden in de kerk. Neem je lampionstokje mee. Alle kinderen, vaders, moeders, opa’s, oma’s zijn van harte welkom. En de kinderen gaan niet met lege handen naar huis.

Om 22.30 uur verleent Aalsmeers Vrouwenensemble Davanti medewerking aan de Kerstnachtdienst. Davanti bestaat uit 16 gedreven zangeressen die op hoog niveau mooie en meerstemmige stukken ten gehore brengen. Zuiverheid, balans, harmonie en precisie staan hoog in het vaandel. Zij zingen op kerstavond onder andere 'Nu syt wellecome', 'In Dulce Jubilo' en 'Die Engel und die Hirten'. Davanti staat onder leiding van Alice Roes.

Het thema van de dienst is: ‘Een Kind met een geheim’. Traditioneel wordt het Kerstevangelie gelezen uit Lucas 2. Voorganger is ds. Adri van der Wal en organist is Theo Griekspoor uit Aalsmeer. Om 22.15 uur wordt er begonnen met het zingen van kerstliederen.

De Kerstmorgendienst, woensdag 25 december, begint om 9.30 uur. Tijdens deze dienst wordt medewerking verleend door Desire + combo onder leiding van Hans van Noord. Zij zingen onder andere 'Heaven rejoices', 'Born in Bethlehem' en 'Minuit Chrétien'.

Iedereen wordt van harte uitgenodigd om naar de Marktpleinkerk te komen. De toegang is vrij.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie