16 december 2013 om 00:00 Nieuws

KERST(VAKANTIE) IN DE BIOSCOOP

Het is zover... het programma voor de kerstvakantie (t/m 2e kerstdag) is bekend. Het is een prachtig programma geworden met voor ieder wat wils. Natuurlijk veel voorstellingen van The Hobbit: The Desolation of Smaug die zowel in 3D als in 2D te bewonderen is. Andere actie/fantasy films waar je heen kunt deze kerstvakantie zijn The Hunger Games 2; Catching fire of 47 Ronin 3D, de nieuwe film van Keaunu ´The Matrix´ Reeves die we deze week al in voorpremière hebben. Heb je meer zin in een lekkere romantische komedie? Dan raden we je van harte Soof en Mannenharten aan, twee heerlijke feelgood-movies van eigen bodem. De liefhebbers van iets grovere humor kunnen terecht bij die andere Nederlandse ´romantische komedie´ Bro´s before Ho´s van de makers van New Kids. Maar dan zijn we er nog niet op het gebied van de komedies, want deze week gaat ook in première Last Vegas, over vier mannen op leeftijd (gespeeld door topacteurs Michael Douglas, Morgan Freeman, Kevin Kline en Robert deNiro) die nog één keer op vrijgezellenweekend naar Vegas gaan. Tom Hanks is deze kerst in maar liefst twee films te zien in jouw bioscoop. In het waargebeurde verhaal Captain Phillips (wellicht Oscar-materiaal) én als Walt Disney zelf in de film Saving Mr Banks waarin hij samen met Emma Thompson speelt. Een andere Oscarkandidaat is overduidelijk de film The Butler, over de butler van maar liefst 7 Amerikaanse presidenten. Tot slot is daar nog Mandela: Long Walk to Freedom. Het zal weinigen ontgaan zijn, hoe actueel deze film is. De muziek voor deze film is overigens geschreven door zijn vriend Bono van U2.

Voor de kinderen en families valt er ook heel veel te beleven in de vakantie! Grote toppers zijn natuurlijk Mees Kees op Kamp en Disney´s Frozen (die zowel in 3D als in 2D te zien is) maar een echte kersttip is natuurlijk Midden in de Winternacht (met de stem van Jeroen van Koningsbrugge als Eland Moes). Ook gaat deze week Walking With Dinosaurs 3D NL in première, een Nederlands gesproken dino-spektakel van jewelste. Ook hele leuke kinder/familiefilms zijn Free Birds 3D NL en Tarzan 3D NL.

Het programma inclusief aanvangstijden vind je natuurlijk op onze website of via www.nhbioscopen.nl

Reserveren is echt aanbevolen voor deze drukke periode. Dat kan telefonisch of via de website.

Let op: door nieuwe software is het niet mogelijk te reserveren met uw oude account op de oude website. U dient dan even een nieuw account aan te maken op de nieuwe website. Onze excuses voor dit ongemak.

CineMeerse: 023 3031030 / www.cinemeerse.nl

Met vriendelijke groet,

With kind regards,

Christopher van Hien

Marketing en Publiciteit

M: +31 (0)6 20123308

T: +31 (0)224 224076

E: christophervanhien@nhbioscopen.nl <mailto:christophervanhien@nhbioscopen.nl>

Cinema Texel | CineMagnus | CineMeerse

Grotewallerweg 2 | 1742 NM Schagen | The Netherlands

Legal Disclaimer:

The information contained in this electronic mail message is intended for the named recipient(s) only. No rights may be attached to this message. Nieuwenhuizen Groep B.V., its affiliates, its employees and agents do not accept any liability for incorrect and incomplete transmission or delayed receipt of this e-mail.

P Please consider the environment before printing this email

________________________________

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

________________________________

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie