Geslaagde workshopavond bij Hartegerink & Klomp

17 december 2013 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Mobiliteitsbedrijf Hartgerink en Klomp hielp vorige week, in samenwerking met Rijschool van de Kamp, een speciale workshopavond. Dit in het kader van het 35 jaar bestaan van de rijschool.

"Na het succes van vijf jaar geleden heeft Ina van de Kamp ons wederom benaderd of wij wilde meewerken aan een leuke workshopavond", laat directeur René Klomp weten. "Het moest weer een leerzame en bovenal nuttige avond worden en dat is gelukt. Afgelopen woensdag waren hier maar liefst 37 leerlingen van de rijschool die werden in vier groepen gedeeld. Elke groep kreeg een korte workshop variërend van 'wat doet alcohol in het verkeer', een klein theorie examen, wiel verwisselen en het vervangen van een kapot lampje."

Ben Reinalda van Veilig Verkeer Nederland, startte zijn workshop een film over kinderen in het verkeerd en liet de leerlingen daarna met een zogenaamde 'alcoholbril' een parcours lopen in de showroom. Dit leverde vaak hilarische momenten op.

"Ina van de Kamp had zelf het theorie gedeelte voor haar rekening genomen", gaat Klomp verder. "Onze medewerkers hadden in de werkplaats steeds 2 groepen waaraan ze alle belangrijk onderdelen lieten zien die je zelf kan doen aan je auto. Tevens was er ruimte om zelf een wiel te wisselen wat iedereen wel een keer wilde proberen. Kortom een geslaagde avond en voor herhaling vatbaar."

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie