Zondagmiddagpodium in Hoofddorp met La Musiquette

19 december 2013 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Tijdens de laatste voorstelling van 2014 op 29 december om 14 uur presenteert het Zondagmiddagpodium operette-, opera- en musicalmelodieën door ensemble La Musiquette in gebouw De Jeugd van Gisteren, Beemsterstraat 4 in Hoofddorp.

Vereniging La Musiquette is een ensemble bestaande uit vijf personen, waaronder de pianist. De overige leden zijn de zangers en zangeressen die een gevarieerd programma brengen op het gebied van operette, opera en musical.

Jarenlange ervaring met solistisch werk bij amateurverenigingen in den lande, zorgt ervoor dat het programma bekende en onbekende, rustige en vrolijke solo's en duetten omvat. Het samenspel met de zaal vindt La Musiquette heel belangrijk.

De pianist heeft een conservatoriumopleiding en begeleidt de zangers en zangeressen, waardoor de bezoekers van het Zondagmiddagpodium een bijzondere en fijne muzikale middag op hoog niveau kunnen verwachten.

Kaarten à € 4.00, inclusief een kopje koffie of thee zijn vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal. Reserveren op vrijdagmorgen 27 december is niet mogelijk, het gebouw van MeerWaarde is gesloten.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie