Video Kerstgroet vanaf de luchthaven

19 december 2013 om 00:00 Nieuws

SCHIPHOL - Met de start van de Kerstvakantie heet Schiphol reizigers en bezoekers een warm welkom met een gevarieerd kerstentertainment programma. De luchthaven is geheel gehuld in kerstsferen met 200 kerstbomen, 32.000 kerstballen en 650 meter duurzame LED-lichtstrengen.

Van vrijdag 20 december en tot en met donderdag 26 december zijn voor reizigers en bezoekers op Schiphol allerlei leuke (muziek) acts te zien. Zo zingen de dames van 'The Triolettes' klassieke en moderne kersthits, danst Sifra op haar stelten tussen de reizigers en deelt de Kerstman cadeautjes. Een sportieve act wordt verzorgd door Tom V, een professionele freestyle voetballer.

Een kerstkoor zingt op vrijdag 20 december op Schiphol Plaza reizigers en bezoekers toe met een persoonlijk kerstlied. Ook kunnen verzoeknummers worden aangevraagd en mogen bezoekers meezingen met het kerstkoor. Dit lied wordt opgenomen en kan via YouTube worden verstuurd aan familie of vrienden. Hiervoor aanmelden kan op locatie bij het kerstkoor op Schiphol Plaza.

Op 19, 20, 22 en 23 december tussen 15 en 19 uur kunnen klanten hun cadeaus mooi laten inpakken. Het vaste inpakpunt is te vinden op Schiphol Plaza naast de CAPI Electronics- winkel. Daarnaast zijn er nog 2 mobiele inpakbalies in de winkelstraten van Schiphol Plaza te vinden.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie