Schrijfcafé viert 2-jarig bestaan met een feestje

6 januari 2014 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Het Schrijfcafé bestaat 2 jaar. Dat heuglijke feit wordt zondag 19 januari gevierd met een bescheiden feestje op de locatie waar de schrijfliefhebbers regelmatig bij elkaar komen: de bovenverdieping bij Restaurant Lieveling aan de Toolenburgse Plas.

Het schrijfcafé is een initiatief van Linda Ruigrok die twee jaar geleden besloot haar uitkering stop te zetten en te starten met haar grote passie: schrijven en delen via het bedrijf Ninfa. Ninfa is een bijzondere tuin in Italië waar heel veel te ontdekken is. Die ontdekkingen kun je delen en juist dat delen c.q. samenbrengen deed haar het Schrijfcafé starten. Tijdens zo'n café gaan deelnemers al schrijvend aan de slag met diverse opdrachten. Spelling, grammatica of zinsbouw is niet belangrijk. Het gaat om het gevoel.

Schrijfcafé Hoofddorp vindt iedere derde zondag van de maand plaats van 10.30 tot 12.30 uur. Een pen en schrift, schrijfblok of notitieboek is voldoende. Deelname kost €12,50 per persoon. Dit is inclusief consumpties. Aanmelden via info@ninfa.nl. Zie tevens www.ninfa.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie