Lead gitarist Guns N' Roses met drummer Dennis Leeflang naar Duycker

6 januari 2014 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Niemand minder dan de huidige lead gitarist van Guns N' Roses 'Bumblefoot' aka Ron Thal geeft zaterdag 11 januari een exclusief optreden in podium Duycker. Dit is het enige concert wat deze gitaarvirtuoos in Nederland geeft tijdens zijn tour. De deuren openen om 20 uur, kaarten kosten in de voorverkoop € 16, anders 18,50.

De virtuoze gitarist en zijn band vullen samen de avond met eigen werk en Guns N' Roses klassiekers. De Nederlandse drummer Dennis Leeflang maakt ook deel uit van Bumblefoot's band. Leeflang is onder meer bekend als drummer van Within Temptation, Sun Caged, Lita Ford en het solo werk van Bumblefoot.

Naast Bumblefoot staan er twee support acts op het podium. Als eerst de Italiaanse sleazy hardrockband Seventh Veil. Zij klinken als een combinatie van Motley Crue, Kiss en Guns N' Roses. Met hun glam en sleaze-rock uitstraling lijkt Seventh Veil rechtstreeks uit de jaren 80 te zijn gekomen. Als tweede deel van de support komt het Haarlemse Schizoid Lloyd mee. Deze zeskoppige formatie maakt een unieke combinatie van avant-garde, progressieve rock en metal.

Zie tevens www.duycker.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie