Kinderen coachen in het Inspirerend Speelveld

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Inspirerend Speelveld 8 en 29 maart 2014

Villa Vijf 33 in Vijfhuizen

Wil je als professioneel begeleider van kinderen een effectieve bijdrage leveren aan hun ontwikkeling? Hoe zal het zijn als je nog beter kunt inspelen op begeleidingssituaties van kinderen? En de speelruimte van het kind en van jezelf vergroten? Dan is deze tweedaagse training Inspirerend Speelveld een lekkere oppepper. Je krijgt gereedschap om makkelijker en effectiever te communiceren met zowel kinderen als hun ouders. Spel is een fantastisch middel om kinderen te ondersteunen in hun ontwikkeling. Combineer je dat met NLP dan creëer je ongekende mogelijkheden, zowel voor jezelf als voor de mensen waarmee je samenwerkt. Voeg daar improvisatietheater, impacttechnieken en pedagogisch toveren aan toe en je bent een ware verander-kunstenaar!

Zin in inspiratie? Zin om je repertoire en manier van kijken te verrijken? Kom dan naar deze speelse 2-daagse training om te leren werken met spelletjes en technieken die jij kunt gebruiken om kinderen en volwassenen in hun ontwikkeling te stimuleren.

Je ontvangt na je inschrijving en betaling het E-book NLSPEL, om je inspiratie verder te prikkelen en om de voorpret te vergroten.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie