Nieuw festival de Appelparade volgt de Olmenhorst Voorjaarsfair op.

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Van 6 t/m 9 juni 2014 vindt op Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek een nieuw vrolijk festival dat draait om shoppen, theater en muziek.

De groene boomgaarden van Landgoed de Olmenhorst vormen het idyllische decor van de Appelparade. Een feel good festival voor families en vrienden, waar je lekker kunt shoppen en genieten van bijzondere muziek en bijzonder straattheater.

Op het landgoed vind je tenten, huisjes en pop-up stores met de leukste producten voor thuis. Voor alle fans van (h)eerlijk eten is er de Culinaire markt. Laat je bijpraten door de kenners achter de kramen en vul je tas voor thuis om nog eens lekker na te genieten.

Ontdek tussen de bomen of in een van de unieke gebouwen op het terrein verrassende muziek- en theateroptredens. Jong talent krijgt hier een plekje om de harten van het publiek te veroveren.?

“Groen hart”, zo wordt Landgoed de Olmenhorst vaak omschreven. Een oase van rust midden in de Randstad, met de sympathieke boomgaarden en authentieke panden. Een heerlijk plek om een vrije dag door te brengen en het ideaal uitje voor in het Pinksterweekend.

De Appelparade is een kleinschalig festival dat aansluit bij het karakter van de Olmenhorst, waar oorsprong, natuur, familie en vakmanschap voorop staat.

Samen met inspirerende ondernemers, die met passie het verhaal achter de producten vertellen, wordt de Appelparade gerealiseerd.

Bezoekerrsinformatie

http://www.appelparade.nl

Entree: Volwassene €5,- Kinderen € 3,-

Data: Vrijdagavond 6 juni t/m maandag 9 juni

Adres: Landgoed de Olmenhorst , Lisserweg 479, 2165 AS Lisserbroek

Openingstijden: vrijdag 18:00-22:00 en zaterdag t/m maandag 11:00-18:00

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie