Boekenweek in de bibliotheek met Maartje Wortel en Schrijf Kafé

24 februari 2014 om 00:00 Nieuws

HAARLEMMERMEER - Het is van zaterdag 8 tot en met zondag 16 maart Boekenweek in de Bibliotheek Haarlemmermeer. Het thema is ‘Reizen, Ondertussen ergens anders’. Het hoogtepunt van de Boekenweek, het Literair Diner met Adriaan van Dis, is inmiddels uitverkocht. Op donderdag 13 maart treedt schrijfster/columnist Maartje Wortel op tijdens Café Akoestiek in het Duycker Café in Hoofddorp. Haar verhalen worden afgewisseld met optredens van singer-songwriters. De toegang is gratis en bezoekers zijn welkom vanaf 20.30 uur.

Op zaterdag 15 maart kunnen schrijvers in spe hun eigen reisverhaal leren schrijven tijdens het Schrijf Kafé, onder leiding van schrijfdocent Anne-Marie Corman (Pier K). De workshop vindt plaats in de Bibliotheek Hoofddorp-Centrale van 14 tot 16 uur en deelname kost € 10,00.

Tenslotte zijn er twee exposities met werk, geïnspireerd op het thema ‘Reizen’, van leerlingen van de Pier K Schilderateliers. Van 4 maart t/m 23 april in de Bibliotheek Badhoevedorp en Zwanenburg en van 8 t/m 30 maart in de Bibliotheek Nieuw-Vennep.

Leden van de bibliotheek krijgen van 8 t/m 16 maart de Boekenweekbundel met reisverhalen van Floortje Dessing, Adriaan van Dis, Frans Timmermans, Erica Terpstra en vele andere bekende Nederlanders cadeau (zolang de voorraad strekt).

Kijk op www.debibliotheekhaarlemmermeer.nl voor meer informatie en kaartverkoop.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie