SVOW niet ontevreden met punt

1 maart 2014 om 00:00 Nieuws

WETERINGBRUG - Tegen laagvlieger Warmunda boekte SVOW een 1-1 gelijkspel en André Markus was niet ontevreden. "Wat wil je als je zeven basisspelers mist en de eerste helft niet best speelt? Na rust ging het wel een heel stuk beter, de jongens zijn tot het gaatje gegaan en er zaten er na afloop een aantal met kramp in de kleedkamer. Ik kan de jongens niets verwijten, na de 1-1 wilde de bal er gewoon niet meer in. Al zag ik een schot van Zico Wesselman via de onderkant van de lat in achterwaartse richting omlaag komen. Dan zit die bal er toch gewoon in?"

Voor rust kwamen we goed weg. Het was niet best en na een onverwacht zwak schot van een meter of tien was doelman Richard Lamers zo verrast dat hij de bal niet meer wist te keren: 0-1. Nog voor rust kregen we ook een strafschop tegen na een heel licht duwtje van Jan Joost Oudshoorn. De bal werd niet goed ingeschoten en Richard Lamers voorkwam de 0-2.

Na rust hebben we wel goed gespeeld. In de eerste tien minuten creëerden we een aantal kansen uit corners maar gescoord werd er niet. In de 70e minuut scoorde Thijs van der Meer de gelijkmaker en daarna hebben we nog voldoende kansen gecreëerd om de wedstrijd winnend af te sluiten. Zo gemakkelijk als wij voor rust een strafschop tegen kregen, zo hadden wij na rust twee keer een strafschop mee mogen krijgen. Maar dat gebeurde niet en de bal van Zico Wesselman via de onderkant van de lat werd evenmin als doelpunt erkend. Zo bleef het 1-1 en daar kan ik, gelet op onze zwakke eerste helft, best mee leven."