Gemeente wil terrein IJzerhandel en sloopbedrijf Van Groningen kopen

6 maart 2014 om 00:00 Nieuws

NIEUW-VENNEP - De gemeente Haarlemmermeer wordt zeer waarschijnlijk de nieuwe eigenaar van het terrein waar nu nog Van Groningen is gevestigd. Beide partijen hebben daartoe donderdag 6 maart een intentieovereenkomst getekend. Welk bedrag is gemoeid met de overeenkomst is niet bekend gemaakt. De gemeente heeft nog geen plannen voor het terrein aan de Staringstraat.

Beide partijen hebben er zo'n dertien jaar over gesproken, donderdag 6 maart is de spreekwoordelijke kogel door de kerk gegaan. Van Groningen, vooral bekend als ijzer- en metaalhandel en sloopbedrijf, gaat een deel van het bedrijf verplaatsen naar een locatie buiten Haarlemmermeer. Kantoor, garage en magazijn blijven gehandhaafd aan de Staringstraat.

Dat is donderdagmiddag bekend gemaakt tijdens een korte bijeenkomst in het hoofdkantoor van Van Groningen waar ook de wethouders Jeroen Nobel en Adam Elzakalai bij aanwezig waren. Beide laatstgenoemden tekenden namens de gemeente een intentieovereenkomst waarmee gemeente en Van Groningen aangeven dat de gemeente de nieuwe eigenaar wordt van het terrein op bedrijventerrein Pionier, Nieuw-Vennep.

Later meer.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie