Auteur voor één middag boekverkoper bij Stevens

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Thomas van Aalten, schrijver van het boek Leeuwenstrijd - onlangs lovend besproken in DWDD - is zaterdagmiddag 15 maart uw boekverkoper bij boekhandel Stevens in Hoofddorp. Hij heeft een prachtig boek geschreven waarover hij u alles kan vertellen. Hij is benieuwd naar zijn lezers en bij Stevens zijn ze heel blij dat hij hen in de Boekenweek komt ondersteunen. Grijp uw kans en kom langs om met hem in gesprek te gaan.

Leeuwenstrijd gaat over vier generaties van één familie. De ‘Italiaanse stamvader’ van de Nederlandse tak vestigt zich in de jaren twintig in Limburg om in de mijnen te werken. Het boek volgt de zonen, die weer vader worden en geeft behalve een beeld van hun woelige levens ook een prachtig beeld van de generaties die zij vertegenwoordigen. Boeiend en sfeervol geschreven.

Thomas van Aalten is 15 maart, de tweede zaterdag in de Boekenweek, van 15.00 tot 17.00 uur bij boekhandel Stevens aanwezig. Dinsdagavond 25 maart wordt het boek ook besproken tijdens de bijeenkomst van de Stevens’ leesclub. Dit is een ‘vrijblijvende’ leesclub, waarbij u zich per boek kunt aanmelden. U bent ook voor 25 maart van harte uitgenodigd! Kijk voor meer informatie op www.boekhandelstevens.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie