Jongeren vertellen over Zip Your Lip tijdens sobere maaltijd

27 maart 2014 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Een sobere maaltijd genieten en met het geld dat je daarmee uitspaart een goed doel steunen. Dat is al jaren de succesformule van de Sobere Maaltijden. Ook dit jaar is dit georganiseerd. Op verschillende kerkplekken in Hoofddorp. Zeven woensdagen tussen 18 en 19.30 uur, van Aswoensdag 5 maart tot en met de woensdag voor Pasen 16 april. Tijdens de maaltijd wordt een korte inleiding gehouden en is er ruim gelegenheid met elkaar te spreken.

Op 2 april komen Hoofddorpse jongeren in het Brandpunt, Hoofdweg 770 vertellen over hun ervaringen met Zip Your Lip. Zip Your Lip is de wereldwijde jongerenactie van Worldvision. Honderduizenden jongeren eten 24 uur niets! voor deze prestatie laten zij zich sponsoren. De opbrengst van deze actie wordt door Worldvision gebruikt voor wederopbouwprojecten in Zuid-Soedan. Ook in Hoofddorp deden we met een groep jongeren weer mee met deze actie en wel op 14/15 maart. Deze avond zullen zij vertellen over hun ervaringen met Zip Your Lip.

De maaltijden zijn vrij toegankelijk, opgeven kan bij het Parochiesecretariaat van de J.de Doperparochie, secretariaat@hjoannesdedoper.nl of maandag t/m vrijdag van 9-12 uur, (023) 563 81 45.

Zie tevens www.kerkeninhoofddorp.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie