Ardea Auto Hoofddorp toont Ford Transit Bedrijfswagens bij Bouwmaat Hoofddorp

27 maart 2014 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Op maandag 31 maart, van 7 tot 13 uur, staat op het voorplein van Bouwmaat Hoofddorp aan de Willem Brocadesdreef 13 een drietal nieuwe Transit bedrijfswagens van Ardea Auto Hoofddorp. De regionale Ford-dealer wil de bedrijfsmatige bezoekers van de breed gesorteerde bouwgroothandel op deze manier kennis laten maken met het meest recente Ford productnieuws.

"Met onze huidige Transit bedrijfswagenlijn bieden wij de zakelijke/ZZP markt een ruime keuze aan duurzame en efficiënte bedrijfswagens. Feitelijk hebben wij voor iedere vervoersvraag een passende oplossing. De Benjamin binnen onze Transitfamilie is de compacte Courier, met een laadruimte van 2,3 kubieke meter en een laadvermogen van 585 kilogram. Een centrale rol binnen de gamma is weggelegd voor de Connect. Leverbaar in twee lengtes en recent door een onafhankelijk vakjury uitgeroepen tot 'International Van of the Year 2014'. Een besteller die zich dus al ruimschoot bewezen heeft en dat voor vele kostenbewuste ondernemers ook nog iedere dag doet. Hij is leverbaar met een laadruimte van 2,9 tot 3,6 kuub en met laadvermogens van 625 tot 1.003 kilogram. En onder motto 'Goede wijn behoeft geen krans' tonen wij bij Bouwmaat Hoofddorp naast een Transit Connect ook twee Transit Customs."

Dit model ging de Connect vooraf bij de verkiezing 'International Van of the Year' (in 2013 dus) en werd recent door een Nederlandse vakjury uitgeroepen tot 'Bestelauto van het Jaar 2014'. Twee belangrijke praktijkprijzen gebaseerd op cijfers en feiten dus voor dit veelzijdige model.

"Veelzijdig, want hij is leverbaar in 3 carrosserievarianten, 2 lengtes en 2 hoogtes. Interessant voor mensen en bedrijven werkzaam in de bouwwereld is daarbij een maximaal geremd aanhangwagengewicht tot wel 2.800 kilogram. Voor wie nog meer, grotere of zwaardere spullen te vervoeren heeft, kent Ford de Transit. Die is er in 6 verschillende varianten, 5 lengtes en 3 hoogtes en met laadvermogens tot 2.290 kilogram en aanhangwagengewichten tot 3.5 ton", vertelt Willem Roelofs, Sales Manager van Ardea Hoofddorp.

"Kenmerkend voor alle Transit modellen zijn de lage onderhouds- en brandstofkosten, moderne en schone aandrijftechniek, het brede standaard uitrustingspakket en de vele interessante opties. Om de bezoekers van Bouwmaat Hoofddorp daarover te informeren zijn er maandagochtend drie Ardea Auto bedrijfswagendviseurs aanwezig om alle mogelijkheden toe te lichten. Ook op het gebied van in- en opbouw, financiering, onderhoudscontracten en aanvullende services. Geïnteresseerden kunnen daar ook een afspraak plannen voor een uitgebreide proefrit."

Als bedrijf werd Ardea Auto Hoofddorp al eerder door Ford aangewezen als Transit Bedrijfswagencentrum. Roelofs: "Dat wil zeggen dat iedere bestelautogebruiker bij ons terecht kan voor alles met bedtrekking tot zijn bedrijfswagen. Wij hebben daarbij van meerdere Transitmodellen een show- of demonstratiemodel staan en bieden een totaalpakket aan producten, diensten en services."

Voor de snelle beslissers kent Ardea Auto op deze speciale Bouwmaat Hoofddorp-dag diverse interessante aanbiedingen. Zowel op de nieuwe Transit Courier (eventueel met 20 procent bijtelling) en Connect,maar zeker ook op meerdere Transit (Custom) modellen. Van die laatste serie zijn zelfs hele luxe uitgevoerde versies met een dubbele cabine in de actie opgenomen.

Ardea Auto is een Ford-dealerbedrijf met 21 vestigingen in Noord-en ZuidHolland. Het veelzijdige en klantvriendelijke mobiliteitsbedrijf richt zich zowel op de zakelijke als particuliere markt en doet dat met een brede portfolio nieuwe Ford-modellen, een ruim aanbod geselecteerde occasions en alle bijbehorende producten en services. Ardea Auto is onderdeel van de landelijk opererende Stern Groep.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie