Dennis Kivit is uitgezocht!

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Zanger-gitarist en liedschrijver Dennis Kivit zit 30 jaar in het vak van 'liedperformer'.

Reden om het beste nog eens langs te laten komen in het theater waar hij ooit begon; het Oude Raadhuis in Hoofddorp

Samen met o.a. zijn favoriete muziekvrienden Sylvi Lane, Philip Paar en Deborah J. Carter.

Zaterdag 19 april viert de in Haarlemmermeer woonachtige singersongwriter Dennis Kivit zijn 30-jarig jubileum in theater Het Oude Raadhuis in Hoofddorp met de eenmalige avondvoorstelling 'Uitgezocht!'

Hij zal deze avond zijn mooiste eigen liedjes ten gehore brengen als ook een overzicht van de hoogtepunten uit zijn zangcarriere van de afgelopen jaren in de musical Les Miserables, a capellagroep Montezuma's revenge en eigen theaterprodukties als 'Zing The Beatles!'

Een gouden Cd, een met een Oscar bekroonde tekenfilm, de cultuurprijs van Haarlemmermeer en een Jazz Award, het staat allemaal op zijn zolder in Toolenburg.

Maar zijn muziek leeft des te meer!

Hij heeft deze avond zijn favoriete zangers uitgenodigd om met hem te duetteren; Deborah J. Carter, Philip Paar en Sylvi Lane. Pop, Jazz, Swing & Soul!

Speciale gaste is danseres Esther Nederpelt Lazarom die speciaal voor deze avond een choreografie heeft gemaakt op het door Kivit gezongen 'Ne me quitte pas' van Brel.

Op piano wordt Dennis begeleid door Leo Bouwmeester, die o.a. Jeroen Willems bijstond in zijn Brel programma.

Kivit geeft zangles op het Utrechts conservatorium, spreekt en zingt films in, organiseert open podia en geeft 'thuisconcerten' - intieme avonden voor een select publiek van muziekliefhebbers voor wie hij zijn eigen liederen ten gehore brengt.

De laatste ontwikkelingen van Kivit betreffen het spirituele vlak; hij geeft meditatie concerten samen met Tijn Touber (o.a. 18 juni in Haarlem)

Saillant detail, zijn dochter Danique neemt de microfoon over en zal de 19de acte de presence geven als zangeres en pianiste. Zij studeert zang op het Amsterdams conservatorium.

Een muzikale wereldreis langs 30 jaar liedjes, van Brel tot Beatles, van Les Miserables, Blues & Bossa, naar de eigen verhalen van singersongwriter Kivit.

Het belooft vooral een heerlijk thuiskomen te worden.

Meer info op www.dezanger.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie