MeerMatch is het kennisplatform voor Ondernemend Haarlemmermeer

28 april 2014 om 00:00 Ondernemend

Bestaande expertpartners verlengen de partnerovereenkomst met MeerMatch

Lexington advocaten

Partners Martijn Schüller en Pieter Mijnssen van Lexington: "we dragen graag bij aan de kennisontwikkeling van het ondernemerschap in de HLMR, maar we willen ook nieuwe contacten op doen."

Sterel Notarissen

Partner Rajesh Gopisingh spreekt zich ook positief uit over het partnership. "Wij zijn een no-nonsense notariskantoor dat snelle en betaalbare notariële dienstverlening biedt. In die hoedanigheid zijn wij graag expertpartner van Meermatch."

Nieuwe expertpartners sluiten enthousiast aan bij MeerMatch

Zorg en Zekerheid

Pim Kik, directieadviseur Z&Z, en Ariane Groeneweg, communicatieadviseur Z&Z: "wij doen mee als gouden expertpartner!" Met de deelname van Zorg en Zekerheid als expertpartner wordt de MeerMatch kennisalliantie op belangrijke onderwerpen versterkt. Want kennis van gezondheid en, als de gezondheid te wensen overlaat, een goede verzekering, is voor ondernemers waardevol.

Verstraten & partners

Ook Verstraten en partners koos voor de gouden expertpartnerovereenkomst. De drie partners, Erik Verstraten, Bas Bergkamp (Acfiro) en Jozef Braam motiveerden hun besluit als volgt: "wij vinden het belangrijk om onze kennis op de gebieden van bedrijfsadministratie en belastingen ter beschikking te stellen van de Haarlemmermeerse ondernemers. Meermatch is daarvoor een goed platform."

Verhaak Mediation

Pauline Verhaak: "Meermatch vind ik een aansprekend initiatief. Ik draag graag bij aan de uitwisseling van kennis en vind het inspirerend om binnen de HLMR deel uit te maken van een ondernemersnetwerk."

Ook expertpartner of ondernemerspanellid worden?

Als expertpartner bij Meermatch geeft u kennis door op het gebied van uw dienstverlening en brengt u uw bedrijf onder de aandacht van vele ondernemers en tegelijkertijd steunt u de stichting MeerMatch.

Als panellid helpt u collega-ondernemers om (nog) betere ondernemers te worden. Maar om ook zelf te profiteren van de ervaringen van anderen. Een win-win situatie. Enthousiast geworden en meer weten over deze samenwerkingsmogelijkheden? Stuur een mail naar: info@meermatch.nl.

Inloopspreekuur

Bent u ondernemer in de Haarlemmermeer en heeft u een vraag over een zakelijk kwestie? Loop dan binnen tijdens het Meermatch inloopspreekuur, iedere dinsdag tussen 16.30-17.30 uur. Locatie: MeerMatch (1ste etage), Burgemeester Pabstlaan 10 in Hoofddorp.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie