'Hebbes' organiseert uitje voor ouderen

29 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

NIEUW-VENNEP - Kringloopwinkel 'Hebbes' heeft opnieuw een uitje geregeld voor een groep ouderen. Ditmaal zijn 22 senioren op 28 april naar Rozen & Radijs geweest in Burgerveen. Het vervoer ging met de Anbobus met Gerrit Tates achter het stuur.

De grep werd rond 12.30 uur ontvangen met een presentatie in de rozenkas, aangeboden door Rozen & Radijs. Martijn vertelde met passie over zijn bedrijf en wat hij allemaal van zijn opa heeft geleerd en hoe hij is geïnspireerd door alle biologische producten en manier van werken. De groep mocht daarna vrij rondkijken, voordat zij verrast werd met een biologische lunch: desembroodjes van diverse kaassoorten, biologische vleeswaren, fruitsapjes en verschillende biologische kruidentheeën.

Na de lunch kon iedereen meedoen aan een cursus bloemstuk maken en een Biedermeier. Er werden ook 8 boeketten verloot. De ouderen waren stuk voor stuk bijzonder te spreken over het uitje en reageerden met een 'het was heerlijk om weer eens iets leuks te doen'.

Hebbes heeft het plan opgevat nog meer uitjes te regelen. Wie iemand kent die wel een verzetje kan gebruiken, kan dat melden bij de winkel.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie