'We zijn er weer. Dat mag iedereen weten'

30 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

HOOFDDORP - “Het was Kelly's Fashion, het wordt Kelly Fashion. Maar een 's-je' verschil en toch een hele andere winkel", zegt Pascalle. Samen met Robin en Sammy is zij het gezicht van de nieuwe shop in de Vier Meren, die zich presenteert als merkkledingspecialist voor een brede doelgroep.

“Kelly's - dus met een s - is een paar maanden gesloten geweest. Nu is er een nieuwe eigenaar, die de zaak heeft toegevoegd aan zijn Kelly Fashion-keten van 13 winkels. Wat we doen? We verkopen comfortabele kwaliteitsmode voor dames en heren en voeren bekende merken. PME, Diesel, Supertrash, Reign Italia, G-Star, Lacoste, en nog veel meer. Kelly Fashion is er voor alle leeftijden en alle gelegenheden: van gewoon leuk' tot feestelijk en zelfs voor 'op chic' .We hebben T-shirts, gewone shirts, colberts, broeken. En bij dat laatste hoort dan een uitgebreide collectie jeans: vlot met een shirt, stijlvol met een colbert."

Pascalle en haar team staan voor hun klanten klaar in een zaak waar je makkelijk binnenloopt om even te snuffelen, maar waar je, als je dat wilt, ook terecht kunt voor advies op maat. De winkel is ter gelegenheid van de heropening gerestyled en heeft nu de uitstraling van een gezellige huiskamer. Met - heel belangrijk - een sfeervol hoekje, waar je kunt genieten van een kopje koffie, thee of een ander drankje. “ We vinden het leuk om de tijd te nemen om met de klant mee te denken. Wie bij ons met een goed gevulde tas de deur uitgaat, moet daar ook een goed gevoel bij hebben. Daar gaan we voor."

Klantenactie

De introductie van de nieuwe winkel wordt gekoppeld aan een klantenactie, want, zo vindt het Kelly team, een beetje feest hoort erbij. Pascalle: “Iedere klant die bij ons in de maand mei komt kopen, maakt wekelijks kans op een cowboys bag ter waarde van 120 tot 200 euro.

We trekken namelijk vier weken lang elke week een winnaar. De kassabon is het lotnummer. Wie die winnaar is maken we vervolgens op facebook bekend. En er is nog meer. Wie van

1 mei tot en met 31 mei in onze winkel voor minimaal 50 euro besteedt, krijgt van ons gratis een shirt van het merk Fashionating People. Dan wordt het toch extra de moeite waard om even met ons kennis te komen maken, nietwaar?"

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie