Landelijke badmintonfinale in koninklijk sportcomplex

14 mei 2014 om 00:00 Activiteiten

HOOFDDORP - Badminton Vereniging Floriande organiseert voor zaterdag 17 mei, in samenwerking met Badminton Nederland, de Junior Masters Finale in Sportcomplex Koning Willem Alexander. De eerste wedstrijden starten om 9.00 uur, het toernooi duur tot ongeveer 20.00 uur. De toegang is gratis.

De Junior Masters is een door Badminton Nederland georganiseerd jeugdcircuit in de leeftijdscategorieënenkel U13, U15/U15+ en U17. In totaal gaat het om 14 badmintontoernooien, inclusief de regio Kampioenschappen.

De toernooien worden verspreid over het hele jaar door het hele land gespeeld. Deelname staat open voor de sterkste jeugdspelers uit heel Nederland. Het circuit wordt afgesloten met een finale. Die wordt dit jaar en de komende twee jaren (2015 en 2016) gespeeld in Hoofddorp.

Deelnemers aan de finaledag zijn de spelers die bij de eerste 12 eindigden op basis van hun resultaten bij de 14 toernooien.

Het adres van het Sportcomplex Koning Willem-Alexander is Bennebroekerweg 800 (best te bereiken via de A4, afslag Hoofddorp-Zuid). Het complex beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

Zie tevens www.badminton.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie