Inschrijven van start Kinderactiviteitenweek Badhoevedorp

27 juni 2014 om 00:00 Activiteiten

Het inschrijven voor deze week is verlengd en dus nog steeds mogelijk. Van maandag 14 juli tot en met vrijdag 18 juli vindt de eerste Kinderactiviteitenweek plaats in- en rond Het Dorpshuis Badhoevedorp.

Het programma voor deze week is rond en het belooft een zeer leuke week te worden. De activiteiten zijn opgezet voor kinderen van 6 t/m 12 jaar tussen 10.00-16.00 uur. Voor het complete programma gaat u naar www.kinderactiviteitenweekbadhoevedorp.nl

Kinderen geven zich op voor de hele week, voor de kosten hoeft men het niet te laten want die bedragen, inclusief lunch, slechts € 25,00. Inschrijven en betalen kan tijdens de openingstijden van Het Dorpshuis Badhoevedorp (zie www.stichtingmaatvast.nl)

Het programma bestaat onder andere uit: Voetbaltoernooi, spellencircuit, CircusFun workshop, bingo, disco en op woensdag Badhoevedorp's Got Talent. Kinderen kunnen zich opgeven om hun talenten de laten zien waarbij de ouder(s) ook uitgenodigd zijn om deze show mee te maken. De week wordt gezamenlijk op vrijdagmiddag feestelijk afgesloten.

Kom en schrijf uw kind in en maak er samen met ons een onvergetelijke week van..

Voor info en vragen kunt u opnemen via:

Het Dorpshuis Badhoevedorp

Snelliuslaan 35

1171 CZ Badhoevedorp

Tel: 020-4490696

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie