Dutch Blues Challenge met spannende line-up

30 juni 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

NIEUW-VENNEP - Hotel De Rustende Jager is op zondag 5 oktober opnieuw het decor voor de Dutch Blues Challenge. Tijdens dit jaarlijks evenement wordt bekend gemaakt welke band en wie als winnaar in de categorie solo/duo in januari volgend jaar mag deelnemen aan de prestigieuze International Blues Challenge in

Memphis. De band mag ook Nederland vertegenwoordigen tijdens de Europese Blues Challenge in Brussel.

De jaarlijks van samenstelling wisselende selectiecommissie van de Dutch Blues Foundation heeft de 39 inzendingen beoordeeld. In de categorie solo/duo nemen Schipper & Landa en Ralph de Jongh deel, terwijl Fat Harry & The Fuzzy Licks, Mariëlla Tirotto & The Blues Federation, Mr. Boogie Woogie, Leif de Leeuw Band, Howling Stone, Guy Smeets Band, AJ & The Wildgrooves en Zippy Leaps in de categorie bands hun beste beentje voorzetten.

De Dutch Blues Challenge start om 15 uur. Voorafgaand daaraan wordt vanaf 10.30 uur de Bluesdag gehouden met workshops, masterclass, fototentoonstelling en een Bluesmarkt.

De Dutch Blues Foundation, opgericht ter promotie van de bluesmuziek en bluesmusici, viert haar eerste lustrum. De stichting wil talentvolle muzikanten een podium bieden, zorgdragen voor erkenning van bluesmuzikanten en wil een bijdrage leveren aan de bekendheid van de Blues in Nederland.

Voor meer informatie en ticketverkoop: www.dutchbluesfoundation.com.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie