30 juni 2014 om 00:00 Sport

Ketel/Indexus Klaverbladtoernooi van 5 t/m 13 juli

Bij Tennisvereniging Badhoevedorp gaat aanstaande zaterdag 5 juli, de 36ste editie van het Ketel/Indexus Klaverbladtoernooi van start. Het open tennistoernooi is al jaren één van de meest vooraanstaande tennistoernooien in de regio en staat garant voor hoogstaand tennis, entertainment en gezelligheid. Traditiegetrouw heeft de organisatie voor de aankleding en sfeer weer voor een passend thema gekozen. Dit jaar staat het Klaverbladtoernooi in het thema van “South America, Road to Rio", waarbij in de lijn van het wereldkampioenschap voetbal elke dag een Zuid-Amerikaans land wordt uitgelicht met bijpassende aankleding, hapjes en muziek. Kom je als bezoeker het tennispark aan de Snelliuslaan 41 oplopen, dan waan je je direct in Zuid-Amerikaanse sferen. Elke speeldag van 5 tot en met 13 juli staan diverse vormen van entertainment gepland, zoals een wijnproeverij en zullen ook bijpassende hapjes en drankjes zoals mojito's worden geserveerd. Ook qua muziek zal er veel samba en levendige muziek te horen zijn met live optredens, aangevuld door DJ Koen. Qua aankleding zal het prachtige park geheel in stijl worden aangekleed. Daarnaast leent het groenrijke park zich uitstekend om optimaal van alle wedstrijden te kunnen genieten.

In totaal hebben ongeveer 500 spelers zich ingeschreven. Gedurende de week worden vele honderden partijen gespeeld in diverse categorieën enkel- en dubbelspelen. Guus en Helga ten Kate staan weer garant om alle wedstrijden in goede banen te leiden. Vermeldenswaardig is bovendien dat dit jaar voor het eerst ook de categorie 2 spelers kunnen deelnemen, waardoor elke dag extra spannende en spectaculaire partijen te zien zijn. De wedstrijden starten doordeweeks om 17.30 uur en in het weekend vanaf 09.00 uur.

Hoofdsponsors Arjen Ketel van Ketel Makelaardij en Duco Frie van Indexus lichten toe: “Het Klaverbladtoernooi is inmiddels een begrip geworden in de regio en is voor zowel spelers als toeschouwers een geweldige ervaring die je niet wil missen. Vele mensen passen er hun vakantie op aan. Voor ons geldt dat zeker. Als jonge kerels kwamen wij al op dit toernooi samen met onze ouders. Het is een jeugdsentiment en we zijn er trots op als hoofdsponsors onze naam te verbinden aan het Klaverblad. Daarnaast willen wij vooral de vele vrijwilligers van TV Badhoevedorp bedanken voor hun inzet en de fantastische organisatie die elk jaar weer op poten wordt gezet. Het belooft weer een spektakel te worden."

Toernooi directeur van deze Klaverblad editie is Roy de Haan en hij vult zelf aan: “Elk jaar is het weer een uitdaging om alles in goede banen te kunnen leiden. Ook dit jaar zijn er zeker 30 mensen al tijden in de weer om er weer een fantastisch toernooi van te maken. Ik ben er trots op een bijdrage te kunnen leveren aan de organisatie. Ik kan je verzekeren, dat het weer een enerverend toernooi zal worden waarbij sportiviteit en gezelligheid hand in hand samen gaan."

Dat Tennisvereniging Badhoevedorp een bruisende vereniging met veel activiteiten is, is te merken aan het feit dat voorafgaand aan het Klaverblad toernooi de Consolid Junioren Clubkampioenschappen zijn gehouden. Twee weken lang hebben ruim 180 jeugdleden tegen elkaar gestreden in diverse leeftijdscategorieën van 6 tot 17 jaar. Een compliment aan de 9-tallige organisatie die bij elkaar bijna 400 wedstrijden hebben ingepland. In de hoofdcategorieën bij de jongens waren Ayrton Dol en Ming Lie de grote winnaars. Bij de meisjes mochten Lara van Bruggen en Mohini Hommes zich kronen tot clubkampioenen. Bovendien was het Lara van Bruggen die het langste op de baan heeft gestaan. In totaal maar liefst 14 uur. Proficiat.

Met dit prachtige jeugdtoernooi achter de rug, kan Badhoevedorp zich op gaan maken voor het Ketel/Indexus Klaverbladtoernooi van 5 tot en met 13 juli.

Op www.klaverbladtoernooi.nl staat alle wedstrijdinformatie, de speelschema's en wordt dagelijks al het overige nieuws tijdens het toernooi gepubliceerd. Volg ons ook op Facebook/Twitter (klaverbladtoernooi)

Foto inzet: Toernooidirecteur Roy de Haan met hoofdsponsors Arjen Ketel en Duco Frie.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie